Verzending – zo snel mogelijk thuis

Wij doen ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12.00 uur worden gedaan, worden de volgende werkdag verstuurd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

 

NEDERLAND  

Standaard bezorging - €7,50

Brievenbus pakket - €3,50

Gratis bezorging - Bestel je voor €15 of meer? Dan is de verzending gratis! 

 

Versturen naar het buitenland kan alleen op verzoek.

Levering verlopen via de postbode of pakketbezorger van DHL Parcel, PostNL of een Fietskoerier. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 22:00 uur plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. In de meeste gevallen versturen wij uw bestelling als brievenbuspakketje, waardoor het door de brievenbus past en u hiervoor niet thuis hoeft te zijn. Zodra wij uw bestelling hebben verzonden ontvangt u een mail met hierin een code om uw pakketje te traceren.

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Betalen

U kunt uw bestelling veilig en op verschillende manieren betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

– iDeal

– Vooruit betalen via overboeking (Tikkie)

Retourneren

Sommige van onze producten zijn verpakt met een verzegeling. Indien deze verzegeling verbroken is, kan het product om hygiënische redenen niet retour gestuurd worden. Wij willen echter graag met je tot een passende oplossing komen, mocht je niet tevreden zijn met onze producten.

Indien de verzegeling niet verbroken is heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 3,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@jphandelshuis.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 30 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.