ONS Nieuws, video's & meer


Het Houtje van de Straat

Zoals o.a. gezien in de Stentor zijn onze medewerkers hard aan het werk met het zagen van de houtjes. Op dit moment worden de zakkenhout verkocht vanuit het Infocentrum IJssel Den Nul. Zodra er meerdere verkooplocaties bekend zijn zullen wij dit updaten. Heeft u een winkel en interesse on onze zakken te verkopen neem dan contact met ONS op. 

Lees meer »

interview met Bas Kuipers

Vandaag hebben Serena en Stephanie een interview met Bas Kuipers. We hebben bij de persruimte afgesproken en deze keer gaat Serena het woord doen.  Serena was er helemaal klaar voor. Bas kuipers is 28 jaar en woont met zijn vriendin in Deventer. Bas heeft 12 jaar in de  jeugd bij Ajax gevoetbald en werd toen gescout voor NEC daar heeft hij voor één seizoen een contract gehad. In verband met corona werd dit contract eerder afgebroken en toen belde Go Ahead Eagles Bas op om te vragen of hij hier wou komen voetballen. Bas vind Go Ahead Eagles een mooie club, hij vind de mensen heel aardig en de supporters geweldig. De toekomst ligt voor bas nog gewoon hier, om direct te handhaven. Zijn droom is nog altijd om in het buitenland een mooi avontuur aan te gaan. Als Bas niet met voetballen bezig is, is hij lekker aan het klussen in zijn nieuwe huisje, fotograferen, gitaar spelen, netflixen of een boek lezen. Boeken zoals non-fictie en waar je nog wat van kan leren leest hij graag. Het leukste aan voetballen is dat hij het een leuk team vind en in een mooie stad woont. Het minste is toch de randzaken rondom het voetbal zoals de keuze van de trainer word niet altijd begrepen en je moet vechten voor je plek. Bas gaat het meeste met Deijl, De Lange, Stokkers en Nauber wel om, dat is zijn clubje.

Lees meer »

Kerst Mandala

Deze kerstmandala is gemaakt door een medewerker van OnsHandelshuis. Download hem zo vaak je wil en laat je creativiteit erop los. 

Lees meer »

10 jarig jubileum

vorig jaar vierde we het 10 jarige jubileum van info centrum en  dat betekent dat Justin en Ellis al 10 jaar bij ons werken. en daar zijn we heel erg trots op!

Lees meer »

Zomermandala

We hebben een leuke zomer mandala gemaakt, deel je mooiste creatie met ons op Instagram of mail het naar info@onshandelshuis.nl . 

Lees meer »

Paas Mandala

We hebben een leuke paas mandala gemaakt, deel je mooiste creatie met ons op Instagram of mail het naar info@onshandelshuis.nl

Lees meer »

Paas Puzzel

Hier hebben we een leuke paas puzzel die je kan maken. Mis je nog wat paas woorden laat het dan weten hier onder in de reacties.

Lees meer »

Jeff's Vlog

Een gezonde wandeling met Jeff! Tijd voor een goed gesprek. Wat is jou favoriete snack? Laat dan een reactie achter.

Lees meer »