Plankenbak

Welkom in de plankenbak van ONShandelshuis, dé plek voor het bestellen van jouw unieke en op maat gemaakte borrel plankje! Bij ons kun je zelf de teksten en afbeeldingen aanleveren die je graag op het plankje wilt hebben. Onze medewerkers zullen vervolgens met veel zorg en precisie deze teksten en afbeeldingen branden op het plankje, zodat het een persoonlijk en origineel cadeau wordt voor jezelf of voor iemand anders. Onze focus ligt op maatwerk en daarom zijn wij ervan overtuigd dat je bij ons het perfecte borrel plankje zult vinden dat volledig aan jouw wensen voldoet.

Wij staan altijd voor je klaar om te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw speciale gelegenheid. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze maatwerk mogelijkheden en borrelpakketten.

Eigen teksten

Hier ziet u een voorbeeld uit de 7 verschillende lettertypes voor uw plank.

Afbeelding of logo

wij bieden de mogelijkheid om uw logo of zwart/wit tekening op een plank te laten branden. Zo wordt het mogelijk om een unieke en persoonlijke touch te geven aan de borrelplank.

Ook voor bedrijven kunnen wij grote oplages leveren.

Borrelpakket

Maar dat is niet alles wat wij bieden. Naast het personaliseren van borrel plankjes, bieden wij ook de mogelijkheid om een totaal cadeau te kopen in de vorm van een borrelpakket. Onze borrelpakketten zijn samengesteld met de beste en lekkerste producten, zoals kaas, worst, dips en natuurlijk wijn of bier. Met ons borrelpakket heb je alles in huis voor een gezellige avond.

Wij maken gebruik van hout als natuurlijk materiaal, waardoor het kan voorkomen dat het product dat u ontvangt enigszins kan afwijken van de foto op onze website. Dit komt doordat elke plank zijn eigen unieke structuur en kleur heeft. Juist daarom is het productieproces van uw gepersonaliseerde plank zo bijzonder en bent u verzekerd van een uniek en persoonlijk item. Mocht u nog vragen hebben over onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Planken met eigen tekst


Planken met afbeelding of logo